Ervaring van Familie Koning

Marcel heeft heel stijlvol en persoonlijk de uitvaart van mijn vader begeleid. Zonder poeha of poespas, gewoon goed geregeld met respect. Als je dan tijdens de uitvaart van aanwezigen hoort: " kijk zo moet het dus", dan weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt in uitvaart begeleiding. Marcel, dankjewel voor de goede zorgen.
Lees verder

Ervaring van familie Zeilmaker

Toen onze moeder nog in leven was hebben wij met Marcel een kennismakingsgesprek gehad en dat voelde gelijk al goed. We hebben de wensen van onze moeder besproken hoe zij haar uitvaart voor ogen had, er was alle tijd en ruimte voor onze vragen en wensen. Toen onze moeder overleed kwam er heel veel op ons af, Marcel heeft ons geweldig goed geholpen met alles. Wij kijken met een heel warm gevoel terug op haar afscheidsdienst en uitvaart en hebben enorm veel complimenten gehad over deze dag. Lieve Marcel, wat zijn wij dankbaar dat jij de uitvaart voor onze moeder zo goed hebt geregeld, we zullen je zeker aanraden!
Lees verder

Ervaring van Herman en Nettie van Maanen

Wij zijn dankbaar dat je begrafenis van onze oude buurman perfect hebt geregeld. Je hebt ons goed geholpen en ons veel werk uit handen genomen. We zullen je zeker aanbevelen om een begrafenis te regelen. Heel veel dank voor hulp.
Lees verder

Ervaring van familie de Weerd

Wij hebben als familie 2x van je diensten gebruik mogen maken. Je bent niet alleen een prefecte uitvaartverzorger... maar vooral een warm mens.Met zoveel aandacht en zorg voor iedereen. Nogmaals dank je wel.
Lees verder

Ervaring van Petronette van Genderen

In eerste instantie hadden wij een andere uitvaartondernemer, maar daar voelden we bij nader inzien geen klik mee. Toen raadde iemand uit de kerk ons Marcel aan. Omdat er dingen (die wij eigenlijk anders wilden) al door die ander in gang waren gezet, hebben we in de vroege ochtend contact met Marcel opgenomen en is hij meteen aan de slag gegaan om dingen te herstellen.
Lees verder

Ervaring van familie Langeraar

Toen ik besprak met mijn zus dat ik binnen afzienbare tijd de begrafenis van een kennis zou moeten regelen, gaf zij me de tip om Marcel te benaderen. Heel snel was de eerste afspraak gemaakt om zoveel mogelijk al door te spreken. Marcel nam de moeite om een eind te reizen om bij ons thuis langs te komen. Hij gaf deskundig advies en er was tegelijkertijd vollop ruimte voor onze wensen.
Lees verder

Ervaring van Familie van der Haar

Onze pa is op 17 oktober 2017 ‘s avonds overleden. Hij was bijna 96 jaar.Op aanraden van een familielid hebben wij voor Marcel gekozen. Hij kwam nog diezelfde avond en nam twee professionele medewerkers mee, die de laatste zorg verleend hebben aan onze pa.De volgende morgen hadden we een afspraak met Marcel.
Lees verder

Ervaring van Marleen Sahetapy-Sapulette

Marcel is zo betrokken en zo’n vakman. Door het ontzorgen en verder kijken dan jij op dat moment kan overzien helpt hij je door een verdrietige periode van voorbereiden en afscheid nemen. Op zo’n moment komt er zoveel op je af..
Lees verder

Ervaring van Familie van der Werff

Dag Marcel, het is al even geleden dat je de begrafenis van mijn vader hebt geleid. Het was geloof ik je laatste begrafenis bij Monuta. Als ik terugdenk aan deze dagen dan besef ik dat het niet zomaar was, dat jij ons begeleid hebt.
Lees verder

Ervaring van Familie van den Weg

In januari 2017 is mijn vader onverwachts overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Via een grote uitvaartonderneming waar mijn vader verzekerd was, leerden we Marcel van Kesteren als uitvaartverzorger kennen. We zijn een kleine, hechte familie en we waren die vrijdagmiddag enorm aangeslagen door het verlies, maar uiteraard moesten er toen toch meteen zaken in gang worden gezet.
Lees verder

Ervaring van Jacco en Ellen Buijs

In mei 2016 is onze tante Suze Lenters van 90 overleden. Omdat zij geen kinderen heeft, haar man ds. Herman Lenters in 2000 is overleden, werd ons gevraagd om haar begrafenis vorm te geven. Dit hebben we met veel liefde voor haar mogen doen. Onze voorkeur ging toen uit naar Marcel van Kesteren als uitvaartbegeleider. We hebben hem eerder een begrafenis zien leiden en merkte dat hij zeer betrokken was bij de familie en warm overkwam in zijn houding en benadering.
Lees verder
contact info
Prins Mauritslaan 19-2
7316 EL, Apeldoorn
T: 06 408 718 62
E: info@vankesterenuitvaartzorg.nl
® Copyright 2018 Van Kesteren Uitvaartzorg
Website realisatie Visibility4you.nl
Algemene voorwaarden