Ervaring van familie Langeraar

Toen ik besprak met mijn zus dat ik binnen afzienbare tijd de begrafenis van een kennis zou moeten regelen, gaf zij me de tip om Marcel te benaderen. 

Heel snel was de eerste afspraak gemaakt om zoveel mogelijk al door te spreken. Marcel nam de moeite om een  eind te reizen om bij ons thuis langs te komen. Hij gaf deskundig advies en er was tegelijkertijd vollop ruimte voor onze wensen.

Op het moment van overlijden was er maar één telefoontje nodig en werd alles door Marcel geregeld. We hebben alles nog eens doorgenomen en naar de begrafenis toe was het fijn om zo'n deskundig en meelevend persoon te hebben die je bijstaat. 

Ook tijdens de begrafenis zelf liet Marcel alles goed verlopen en was zijn bijdrage warm en gepast.

In de verdere afhandeling communiceert Marcel ook helder en heeft hij veel ontzorgd. 

We zijn heel blij dat we deze tip vantevoren kregen van mijn zus want we zijn echt heel blij hoe Marcel alles heeft opgepakt en ons heeft bijgestaan.

Ik kan hem van harte aanbevelen!

Ga terug