Ervaring van Familie van den Weg

In januari 2017 is mijn vader onverwachts overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Via een grote uitvaartonderneming waar mijn vader verzekerd was, leerden we Marcel van Kesteren als uitvaartverzorger kennen.

We zijn een kleine, hechte familie en we waren die vrijdagmiddag enorm aangeslagen door het verlies, maar uiteraard moesten er toen toch meteen zaken in gang worden gezet. Marcel kwam die vrijdagavond bij ons langs, en heeft ons vanaf dat moment op een zeer betrokken en toch professionele wijze geholpen om onze wensen helder te krijgen, maar ook om ze te vertalen in de praktische keuzes die gemaakt moesten worden.

Hij was absoluut ter zake kundig, was begripvol en had een luisterend oor voor het verdriet, maar hield ook op een prettige manier de rode draad in de gaten van wat er besloten moest worden. Marcel overziet consequenties van suggesties die geopperd worden, heeft kennis van verschillende mogelijkheden en heeft duidelijk veel ervaring in zijn vakgebied.

Je mag ook van een uitvaartverzorger verwachten dat hij/zij weet wat er geregeld moet worden… maar naast zijn ervaring en professionaliteit waren het ook zijn persoonlijkheid en prettige betrokkenheid die maakten dat we zijn begeleiding in die periode enorm hebben gewaardeerd.

Marcel was in die week altijd bereikbaar voor vragen, kwam zijn afspraken na en communiceerde helder. Ook de nazorg was prima.

Ik hoop dat het nog een poos duurt voor we Marcel weer nodig hebben, maar ik bel hem een volgend keer zonder twijfel rechtstreeks!

Ga terug